Udvalgsmedlemmer

Mikkel Noe

Mikkel Noe-Nygaard
Tranbjerg J
uv-foto.udvalg@sportsdykning.dk 

Sportsdykkerklubben Kvak, Aarhus

Mikkel har fotograferet siden 2004 og har opnået topresultater i adskillige konkurrencer, der blandt andet har bragt ham til flere verdensmesterskaber. Gennem konkurrencer og foto-workshops har Mikkel opnået et kæmpe netværk blandt danske og skandinaviske undervandsfotografer. Mikkel vil i spidsen for fotoudvalget skærpe forbundets og dets medlemmers fotografiske kompetencer og derigennem hjælpe til med at få flere danske undervandsfotografer på verdenskortet.  

 

Rune Platz

Rune Platz
Svenstrup J 

Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub

Rune har dykket med kamera i forskellige grader af hjemmebyggeri siden 2006 og har været fast deltager til DM i mange år. Udover hans plads i UV-foto og –videoudvalget har Rune i mange år tidligere siddet i Teknisk udvalg og kender forbundet ud og ind. I tillæg til hans fotografiske kompetencer bibringer Rune en ukuelig Pippi Langstrømpe optimisme til udvalget. 

 

Thomas Bang

Thomas Bang Petersen
Vejle 

Dykkerklubben Aktiv, Fredericia

Thomas er den nyeste undervandsfotograf i flokken, og efter en del år med dykning i varmt og blåt vand sydpå, fik han i 2020 øjnene op for dyk i de kolde farvande i Danmark. Du møder ham ofte i Lillebælt som en af de “Blå Mænd”. Med en baggrund i den grafisk verden fylder redigering af foto næsten lige så meget om selve fotograferingen. 

 

Thomas Bjørn

Morten Bjørn Larsen
København 

Vedbæk Sportsdykkerklub

Morten har fotograferet under vandet siden 2007. Morten har deltaget i talrige konkurrencer på internationalt plan, der også har kastet nogle topresultater af sig gennem årerne. Udover at tage blændende billeder har Morten en vidunderlig skarp pen, og har forfattet mange artikler herhjemme om dykning og undervandsfotografering. Det har ført til at Morten også har været sendt ud på opgaver for både skandinaviske og engelske dykkerblade. Herhjemme dykker Morten mest i Øresund og vil i udvalget sikre en behørig repræsentation af stenbroens dialekt.