Handlingsplan

Visioner

Udvalget vil gerne understøtte de mange nye fotografer, der findes ude i de enkelte klubber, og som ofte opgiver fotograferingen efter nogle år på grund af manglende kendskab til teknik, muligheder, motivvalg mv.

Udvalget vil endvidere arbejde for eliteudviklingen af de undervandsfotografer, der ligger i top 10 samt udbrede kendskabet til udvalgets fototræf og –kurser.

Interessen for dykning og undervandsfotografering skal øges gennem kommunikation og information.

 

Handlingsplan

Udvalgets plan er markant at øge fokus på foto og video aktiviteter ude i klubberne og lade medlemmerne forstå, at udvalget kan bruges som en ressource til udvikling af kvalifikationer og aktiviteter.

Inden for 3 år er ambitionen at DM i UV-foto / Danish Open har 30+ deltagere.

Efter 5 år, vil udvalget have etableret en række kontaktpersoner/ambassadører i de fleste danske klubber med aktive undervandsfotografer og at samtlige medlemmer i DSF er bekendt med udvalgets virke og tilbud. 

Efter 5 år er det ligeledes ambitionen at have nok deltagere til at etablere en video-kategori til Danmarksmesterskabet. I øjeblikket er der ikke så mange aktive video-fotografer, men området udvikler sig, hvorfor udvalgets NYE navn også reflekterer dette.

DM I UV-foto

Fotoudvalgets største aktivitet er Dan­marksmester­skabet i undervandsfotografering. Dette mesterskab afholdes hvert år og er ud over selve konkurrencen et forum, hvor sidste nye teknik, tendenser i udlandet, samt oplysninger om internationale konkurrencer udveksles. DM er for udvalgte fotografer, der på forhånd har kvalificeret sig til at deltage.

Dansk Sportsdykker­ For­bund sender undervandsfotografer til internationale konkur­ren­cer, og et godt resultat ved DM er en afgørende faktor for at kunne blive officiel repræsentant for DSF, dette er uanset om for­bundet skyder penge i det eller ej.

 

NM i UV-Foto

Afholdes af de nordiske lande på skift i November måned.