Handlingsplan

Visioner

Udvalget vil gerne understøtte de mange nye fotografer, der findes ude i de enkelte klubber, og som ofte opgiver fotograferingen efter nogle år på grund af manglende kendskab til teknik, muligheder, motivvalg mv.

Udvalget vil endvidere arbejde for eliteudviklingen af de undervandsfotografer, der ligger i top 10 samt udbrede kendskabet til udvalgets fototræf og –kurser.

Interessen for dykning og undervandsfotografering skal øges gennem kommunikation og information.

 

Handlingsplan

Fototræf: Der er et stadigt behov for, at interesserede UV-fotografer kan få lidt infor­mation om UV-fotografering, prøve at tage nogle billeder, hvorefter de gennemgås med gode råd og konstruktiv kritik.

Udvalget har planer om to arrangementer, et i Jylland og et i Københavnsområdet. De skal løbe af stabelen samme dag og være et ”åbent hus arrangement” uden tilmelding, men hvor alle kan komme, deltage i et fotodyk og efterfølgende få en hyggelig snak om fotografering, billederne og udveksling af tips og fiduser.

Gennem fototræffene får udvalget kontakt til nye fotografer, som ik­ke tidligere har markeret sig i forbundet.

 

DM I UV-foto: Fotoudvalgets største aktivitet er Dan­marksmester­skabet i undervandsfotografering. Dette mesterskab afholdes hvert år og er ud over selve konkurrencen et forum, hvor sidste nye teknik, tendenser i udlandet, samt oplysninger om internationale konkurrencer udveksles. DM er for udvalgte fotografer, der på forhånd har kvalificeret sig til at deltage.

Dansk Sportsdykker­ For­bund sender undervandsfotografer til internationale konkur­ren­cer, og et godt resultat ved DM er en afgørende faktor for at kunne blive officiel repræsentant for DSF, dette er uanset om for­bundet skyder penge i det eller ej.

 

NM i UV-Foto. Afholdes af de nordiske lande på skift i November måned.

 

Fotokursus.  Fotoudvalget vil planlægge at afholde mindst to kurser til level 1 fotobevis. Placeringen og tidspunktet for kurserne er ikke fastlagt endnu, men de gennemføres i samarbejde med klubber, der ønsker dette.

Mvh.

Søren Petersen