DM I UV-Foto indkaldelse

 

DM I UV-FOTO 2020 Lørdag d. 5. september.

 

Dansk Sportsdykker forbunds fotoudvalg inviterer atter i år alle forbundets undervandsfotografer til DM I UV-Foto – en dyst om, hvem der kan tage det bedste billede indenfor en given tid og på et givet sted.

Danmarksmesterskabet i undervandsfotografering vil i år foregå ved Ebeltoft.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 

Deltagerne vil ikke blive indkvarteret og der er ingen forplejning. Derfor er prisen for deltagelse 0,00 kr.

DM I UV-Foto 2020 står i Coronaens tegn. Det betyder, at vi mødes til selve dykket Lørdag 5/9 kl 12:00. Præcis hvor I skal møde, får I oplyst i en sms samme morgen kl.10:00. Der er som sædvanlig 4 timer til dykningen, så kl. 16:00 slutter konkurrencen og kortene afleveres til kopiering.

Senest Søndag 6/9 kl. 10:00 skal I oplyse, hvilke fotos I deltager med. Disse oplysninger sendes på mail til: sss.petersen@mail.tele.dk

Resultatet og oplysning om hvem der bliver Danmarksmester bliver lagt på forbundes hjemmeside senest Lørdag d.12 september kl. 18:00.

 

KONKURRENCEREGLER

Deltagere i DM i UV-foto skal være medlem af D.S.F., i besiddelse af et godkendt sportsdykkerbevis og være udtaget til konkurrencen.

 

Udtagelsen finder sted ved at indsende to undervandsfotos til fotoudvalget mail: sss.petersen@mail.tele.dk til udtagelseskonkurrencen. Dette finder sted to måneder før DM hvert år. Deltagere, der har haft fotos i top-ti ved DM indenfor de sidste 5 år, er forhåndsudtaget

Der kan kun deltages med Digital kamera

 

Du skal selv medbringe Memory-kort men typen skal opgives ved tilmelding og konkurrencetiden er 4 timer. Memory-kortet SKAL afleveres inden konkurrencetidens udløb. (er du i tvivl omkring Digital deltagelse så se forbundets hjemmeside)

Eneste krav til billedernes indhold er, at de tydeligt skal give indtryk af at være optaget under vandet.

Der konkurreres i tre kategorier Macro, Vidvinkel og Tema – Tema i år er Vertikal

Hver deltager kan deltage med max 3 billeder i hver kategori ud af de første 150 billeder på kortet (der må ikke slettes eller manipuleres på kortet) og der afleveres i jpg. format

Ved konkurrencens start skal kortet slettes og hver deltager tage et foto af sig selv.

Juryen består af tre personer, dens afgørelse er endelig og kan ikke ankes. Juryens medlemmer vil være sammensat således, at både dykker- og fotoekspertise forefindes.

Dykkerstedet bekendtgøres på sms kl. 10:00 på dagen for konkurrencens afholdelse.

Der vil blive dykket efter D.S.F.’s sikkerhedskrav, dvs. MED bøje.

Reglerne kan ses her på hjemmesiden Regler

 

 

 

PROGRAM

Lørdag

10.00 instruktion og oplysning om dykkersted kommer på sms.

12.00 konkurrencestart

16.00 konkurrencen slutter, kort afleveres

Søndag

10.00 indlevering af billeder mail til: sss.petersen@mail.tele.dk

Lørdag d. 12 september kåring af danmarksmesteren i UV-foto, samt vinderne af anden- og tredjepladsen kommer på hjemmesiden.

Vi ser frem til et stort fremmøde ved dette års DM i UV-foto.

 

Tilmelding skal ske senest d. 8. august på – Tilmeld – Deltagerliste kan ses her Deltagerliste DM i UV-Foto 2020

Tilmelding skal ud over betaling af deltagergebyr indeholde oplysninger om hvilke type kort der anvendes til Digital foto, antal dykkere/ikke-dykkere, samt kopi af dykkerbevis og DSF medlemsbevis.

Mange hilsner

Søren Petersen

Mail: sss.petersen@mail.tele.dk

fmd. fotoudvalget