UV-foto Workshop 2024 på Gozo, Malta

31. August – 7. September 2024.

En rejse i samarbejde med det Svenska Sportdykförbundets UV-foto & Videoudvalg.
Niveau: CMAS 2* eller tilsvarende.
Åben for alle fotointeresserede, uanset kameratype og tidligere erfaring.
Maksimalt 12 deltagere. Priser fra € 832 (se tilmeldingssiden for muligheder).

Seneste tilmeldingsdato: 15. april 2024

Vi gør det sammen! Vi arrangerer denne tur i samarbejde med Svenska Sportdykförbundet, og vi tilbyder umiddelbart seks pladser pr. land.

Dette er en workshop for dig, der ønsker at træne og udvikle dine undervandsfotograferingsevner. Den finder sted fra den 31. august til den 7. september 2023 på den smukke ø Gozo, den mindre og nordligere af Maltas to hovedøer i Middelhavet. Krystalklart vand med en temperatur omkring 26-28 grader. Programmet omfatter en intens uge med to dyk om dagen, kombineret med fælles billed- og filmdiskussioner, erfaringsudveksling, udstyrs- og redigeringstips og meget mere. Der vil være forskellige landbaserede natdyk hele ugen undtagen én dag, hvor der vil være båddykning ved vraget P31 nær øen Comino.

Ingvar Eliasson, formand for Foto- og Filmkomitéen i SSDF, og Rune Boesgaard Platz, medlem af Foto- & Videoudvalget i Dansk Sportsdykker Forbund, vil lede turen og workshoppen sammen og tilbyde små temaer og udfordringer, men det skal primært betragtes som en workshop, hvor vi kan socialisere, inspirere og lære af hinanden. Vi foretrækker, at dykkerpar tilmelder sig, dvs. en fotograf plus en assistent, eller to fotografer. Dykkerne deler værelse. Vi vil bo centralt i Marsalforn på et hotel tæt på dykkercentret Calypso Diving Centre, som vil støtte med dykleddelse, transportlogistik og fyldning af luft/nitrox. Vi har gode erfaringer med dette dykkercenter fra SSDF og har tidligere afholdt lignende workshops med dem, senest i 2022.

Workshoppen er begrænset til maksimalt 12 deltagere. Prisen for workshoppen er cirka € 820 pr. person ved delt værelse. Andre prisalternativer kan findes på tilmeldingssiden. Dette inkluderer al dykning inklusive transport til og fra dykkersteder, indkvartering inklusive morgenmad samt transfer til og fra lufthavnen. Udover dette skal du dække dine rejseomkostninger til og fra Malta samt dine egne måltider. Mellem dykkene kan du enten medbringe enkle måltider eller spise på et sted i nærheden af dykkerstedet, og der er også masser af restauranter i havneområdet, hvor vi kan spise om aftenen. Det er ikke særlig dyrt.

Du er selv ansvarlig for at booke din rejse til og fra Gozo, men du kan få forslag til passende tur- og returflyvninger fra Stockholm, Göteborg og København.

Workshopsteamet har allerede en Facebookgruppe, hvor vi kan præsentere os for hinanden og diskutere ønsker, idéer og forventninger til turen.

 

Rune & Ingvar

 

Ingvar Eliasson

Formand, Foto- och Filmkomittén

 

Rune PlatzRune Boesgaard Platz

Foto og – Videoudvalget

 

LINK TIL TILMELDING (Svensk Sportdykförbund)
 
Information om Transport, Fly m.m. (Svensk Sportdykförbund)