Huledykning til DM i UV-foto

Hvis du er fra Sjælland og har dykket sammen med Kingfish, kender du garanteret Mick!

Mick Friis er fotograf og filminstruktør fra København med speciale i content-produktion til sociale medier, hjemmesider og marketing. Mick producerer foto- og videomateriale til erhverv og tv inden for eventyrgenren, når han ikke underviser eller producerer indhold for Kingfish.

Vi har overtalt Mick til at underholde os om sit seneste projekt. Igennem det sidste halve års tid har han arbejdet på en fængende kortdokumentar ved navn “Into Earth”, der handler om hans bestræbelser på at gennemføre et krævende huledykkerkursus i Playa del Carmen, Mexico. Mick vil fortælle mere om farerne ved at dykke i miljøer, hvor man har “tag over hovedet”, men også hvordan den rette træning og procedurer kan gøre det meget sikrere, end man måske skulle tro. Samtidig får vi også mulighed for at få et glimt af det fortryllende mexicanske ‘inner space’ og høre mere om, hvorfor det er så fantastisk at svømme rundt i mørke huler under jorden.

Mick holder sit foredrag kl 20:30 efter aftensmaden og inden præmieoverrækkelsen til DM i Undervandsfoto lørdag d. 1. Juni 2024.

Du kan læse mere om Mick på hans hjemmeside: www.mickfriis.dk

Selvom du ikke deltager i DM har du stadig muligheden for at opleve Micks foredrag og deltage i løjerne hos Sportsdykkerklubben KVAK. Vi åbner nemlig op for tilmelding til FOTO-FEST med middag, kolde øl, tag-terrasse og socialt samværd i starten af næste uge. Dét her bliver en uv-foto begivenhed, du vil ægre dig over at gå glip af 🙂