Den første dommer til DM i UV-Foto

Vi er begejstrede for at annoncere Emil Poulsen som det første medlem af juryen. Kendt for sin passion for natur, dykning og formidling, har Emil gjort sig bemærket som NaturTikTokker, hvor han engagerer den yngre generation med sine levende fortællinger om natur og dyr. På Instagram har han ligeledes opbygget en imponerende følgerskare med sine ikoniske billeder, hvilket førte til, at han blev kåret til Danmarks Bedste Naturformidler i 2023. Emil er udvalgt som dommer på grund af hans evne til at formidle og sit ekstraordinære øje for fotografering. Med to prestigefyldte priser bag sig inden for de seneste to år, har den kun 22-årige naturfotograf vist sit talent både i klassisk fotografi og digital formidling. Hans mål er at fremvise naturens håbefulde sider og motivere til dens beskyttelse. Vi er umådeligt glade for at have Emil om bord, både for hans formidlingstalent og hans evne til at fange fantastiske billeder.

Samtidig er vi i gang med at forhandle med flere dommere og glæder os til snart at kunne løfte sløret for et panel af højt kvalificerede og internationale dommere. Vi ser med stor forventning frem til at introducere dem for dansk dykning og vise, hvad Danmarks bredde OG elite inden for undervandsfotografi kan levere. Så hold øje med kommende opdateringer her på vores platform.

Derudover er det kun et spørgsmål om tid, før du modtager en invitation via din e-mail eller dit foretrukne sociale medie. Vi er i fuld sving bag kulisserne for at finpudse de sidste detaljer.

Emil Poulsen – Danmarks bedste naturformidler 2023